Simona Halep, fără US Open, dar cu aprecieri din partea presei americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a părăsit US Open în cel de-al treilea tur al turneului american, fiind eliminată de croata Mirjana Lučici-Baroni, în vârstă de 32 de ani.

Românca trece printr-o perioadă mai puţin fructuoasă, însă are veşti de consolare, cum ar fi faptul că îşi va păstra locul doi în ierarhia mondială a tenisului feminin. În lipsa unor rezultate importante la US Open, „Tennis Magazine“ a inclus-o pe Simona Halep în topul celor mai prezentabile sportive de la competiţia amintită, alături de Victoria Azarenka, Caroline Wozniacki, Agnieszka Radwańska, Serena Williams, Novak Djokovici sau Grigor Dimitrov. Sursa citată a remarcat alura jucătoarei în echipamentul ei roz, menţionând totuşi că acest aspect nu i-a fost de mare ajutor în evoluţii.

Între timp, Simona Halep va sări, cel mai probabil, peste turneul de la Tokyo, competiţie la care anul trecut a ajuns până în optimile de finală. Dacă acest lucru se va întâmpla, pentru româncă va urma o pauză de aproximativ o lună şi reîntoarcerea pe terenul de tenis se va petrece în China, la Wuhan.

Halep a urmat sfatul primit de la CTP: Simona şi-a schimbat programul după eliminarea prematură de la US Open

Simona Halep culege laude din lumea fotbalului. Un antrenor se declară impresionat de româncă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite