Simona Halep este a treia favorită la câştigarea Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Simona Halep la Australian Open. Românca, locul 3 mondial, este a treia favorită la câştigarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care debutează luni, 19 ianuarie, la Melbourne.

Simona Halep (23 ani), numărul 3 WTA, are a treia şansă la câştigarea Australian Open, fiind devansată doar de Serena Williams, locul 1 mondial şi de rusoaica Maria Şarapova, locul 2 mondial.

Halep va participa pentru a cincea oară la turneul de la Melbourne. Cea mai bună performanţă obţinută la Australian Open a fost calificarea într-un sfert de finală, anul trecut, fază în care a fost învinsă de Dominika Cibulkova.

Ediţia de anul trecut a turneului de la Melbourne a fost câştigată de chinezoaica Na Li, care, între timp, s-a retras din activitate. Pentru Halep, dacă se va impune la Melbourne, ar fi primul titlu de Grand Slam câştigat în carieră. Cea mai bună performanţă înregistrată de româncă la un Grand Slam a fost calificarea într-o finală, anul trecut, la Roland Garros, când a fost învinsă de Maria Şarapova.

La masculin, Novak Djokovic este favoritul numărul 1 la câştigarea Australian Open, Federer este cap de serie numărul 2, iar Nadal este abia al treilea favorit, informează Agerpres.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite