Simona Halep la Stuttgart: prima reacţie după înfrângerea cu Wozniacki din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a cedat după aproape trei ore de joc în semifinalele turneului de la Stuttgart, fiind învinsă de Caroline Wozniacki.

Daneza s-a impus cu 7-5, 5-7, 6-2, dar Simona Halep va fi de luni locul 2 WTA şi se poate mândri cu punctul anului în tenisul feminin. 

"Nu trebuie să fiu dezamagită. Am făcut un joc bun, dar Caroline Wozniacki a jucat uimitor. Cred că am mai multe şanse s-o înving pe o suprafaţă dură, cum a fost la Dubai, decat pe zgura", a spus Simona Halep.

"Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Consider că am jucat bine. Însă adversara mea a fost pur şi simplu mai bună. A alergat mult şi s-a luptat până la final, a fost mai puternică. Sunt mulţumită de acest meci. Reţin doar ce este pozitiv din experienţele mele şi privesc înainte", a mai declarat Halep potrivit wtatennis.com

Pentru Simona Halep, a fost a 5-a semifinală a anului 2015, după cele de la Shenzen, Dubai, Indian Wells şi Miami, primele trei turnee soldându-se şi cu triumful final.

Graţie acestui parcurs senzaţional, Halep va ocupa de luni locul 2 WTA, devansând-o pe Maria Şarapova. Mai precis, Halep va avea 7755 de puncte, iar Şarapova doar 7525. Pentru ambele urmează turneul de la Madrid, cel care a fost câştigat anul trecut de Şarapova după o finală cu Halep.

"A fost un meci cum rar vedem, cu lovituri de excepţie. Sunt convins că Simona a avut mici probleme fizice, pentru că am văzut un bandaj la brâul ei, pe sub tricou.Comparativ cu anul trecut, Simona are un joc mult mai bun pe zgură. Este cu totul altă jucătoare. Sunt sigur că anul acesta va avea performanţele pe care le doreşte.La finalul anului, după US Open, cred că Simona Halep va fi numărul 1 WTA", a spus Cosac potrivit DolceSport.

   Mulţi spun că are nevoie de un psiholog. Simona a luat o decizie în acest sens

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite