Simona Halep a ratat finala turneului Indian Wells în faţa polonezei Agnieszka Radwanska

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, locul şapte mondial, a fost învinsă, sâmbătă, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul trei WTA, cu scorul de 6-3, 6-4, în cadrul semifinalei turneului de la Indian Wells.

În vârstă de 22 de ani, Simona Halep a reuşit performanţa de a ajunge în semifinalele Indian Wells, turneu dotat cu premii totale de circa şase milioane de dolari, după ce a învins-o miercuri pe australianca Casey Dellacqua, locul 78 mondial, cu scorul de 6-2, 6-2.

Chiar dacă partida de sâmbătă nu a fost căştigată de Simona Halep, aceasta are motive să zâmbească deoarece luni va ocupa locul cinci în clasamentul WTA, o performanţă care nu a mai fost atinsă de nicio jucătoare româncă de tenis.

Adversara Simonei Halep, Agnieszka Radwanska, s-a calificat în semifinală după un joc dificil cu Jelena Jankovic, numărul opt mondial, terminat după două ore şi jumătate. Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska a mai întâlnit-o pe Simona Halep în cadrul turneului Doha, meciul fiind câştigat de jucătoarea noastră cu scorul de 7-5, 6-2.

Agnieszka Radwanska declara în această săptămână că îşi doreşte mult să o reîntâlnească pe Simona Halep într-un meci, chiar dacă ultima dată a fost învinsă de româncă. 

„Simona are cu adevărat un sezon incredibil, la fel ca anul trecut. Am pierdut în faţa ei în urmă cu două săptămâni, la Doha. Nu am jucat rău atunci, dar ea a jucat incredibil. Nu am putut face nimic ca să câştig împotriva ei. Abia aştept să o întâlnesc din nou, mai ales acum, când şi ea a ajuns în Top 5“, spunea recent jucătoarea poloneză de tenis.


Citeşte şi:

Simona Halep: „Mă bucur de tenis şi mă lupt pentru fiecare minge”

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, miercuri, după calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells, că este într-o formă bună şi vrea să joace într-un mod cât mai eficient pentru a ajunge în ultimele faze ale competiţiei din California vizând, bineînţeles, victoria.

Adevărul Live despre meciul Simonei Halep în semifinalele Indian Wells: „Cred că Radwanska are un complex cu Halep“

Jurnaliştii Alexandru Ştefan şi Andrei Constantinescu au discutat despre evoluţiile Simonei Halep, calificată în semifinalele de la Indian Wells. Aceasta va ocupa, începând de luni, locul cinci WTA, devenind cel mai bine clasată jucătoare de tenis din istoria României. Până atunci, vineri va evolua împotriva polonezei Agnieszka Radwanska (3 WTA).

Ion Ţiriac mizează pe Simona Halep: „E pregătită să câştige un Grand Slam“

Cel mai bine clasată româncă la nivel mondial, Simona Halep (7 WTA, iar de luni va fi pe locul cinci), se bucură de aprecierea lui Ion Ţiriac.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite