Simona Halep, în al nouăla cer după victoria cu Johanna Konta! Ce a spus despre duelul din semifinale cu Stephens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 7-6 (1), pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA,

Aceasta a fost prima victorie a româncei în faţa lui Konta în circuitul WTA, din patru partide. Halep a câştigat în acest an în faţa jucătoarei de origine australiană o partidă în Cupa Federaţiei, dispută la Mamaia.

"Amândouă am jucat bine în această seară. Am fost din nou foarte aproape să închei mai repede setul secund, dar cred că am fost un pic prea nervoasă. Mă bucur însă de acest moment, cred că am dat tot ce am avut. A fost o plăcere să joc în faţa voastră şi vă mulţumesc pentru atmosfera frumoasă. În tie-break, mi-am spus că am fost în aceeaşi situaţie cu câteva săptămâni în urmă şi am vrut să intru mai decisă şi să fiu agresivă cum am fost tot meciul. Cred că am făcut-o bine dacă am terminat tie-break-ul atât de rapid. Am jucat cu Sloane în urmă cu două săptămâni, am câştigat acel meci, dar nu a fost uşor, Ştiu că este o adversară dificilă, foarte puternică. O să fie o mare provocare. Dar vreau să revin şi să joc pe acest teren, unde m-am simţi foarte bine şi, cu siguranţă, o să dau tot ce am mai bun", a declarat Halep, la interviul de pe teren. 

Simona Halep va juca în această seară cu Sloane Stephens şi are o şansă mare de a trece pe locul unu WTA. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite