Simona Halep, după ce a învins liderul din tenisul mondial feminin: „Joc fără presiune, am venit fără mari aşteptări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a patra cea mai bună jucătoare din lume FOTO AFP
Simona Halep, a patra cea mai bună jucătoare din lume FOTO AFP

Simona Halep, venită după o victorie răsunătoare în faţa liderului mondial Serena Williams, a comentat evoluţia şi aşteptările de la Turneul Campioanelor.

„Am avut o perioadă dificilă înaintea acestui turneu şi am spus că vreau să lucrez la serviciu, pentru că la Beijing nu m-a ajutat prea mult. Am muncit din greu în fiecare zi, cam 20 de minute numai la serviciu. Pot să spun că joc aici aşa cum am făcut-o la French Open, fără presiune, fără aşteptări. Pentru că dacă mă aştept la ceva, corpul meu se încordează foarte mult şi nu pot juca. Am venit aici să o iau meci cu meci şi să văd cât de departe pot ajunge, dar acum este unul dintre cele mai bune turnee din acest an pentru mine. Sunt bucuroasă de mine şi vreau să profit de acest moment“, a declarat Simona Halep potrivit site-ului WTA.

Cea dintâi victorie reuşită de Simona Halep (4 WTA) în faţa Serenei Williams (1 WTA) a coincis cu cea mai drastică înfrângere, reflectată pe tabelă, suferită de americancă. Românca păstrează şanse mari pentru calificarea în fazele avansate ale competiţiei, fiind lider în grupa roşie, cu două victorii din tot atâtea meciuri posibile.

FOTO Simona Halep, la prima victorie în faţa Serenei Williams! 6-0, 6-2, după o oră şi patru minute

Reacţii după cea dintâi victorie a Simonei Halep în faţa celei mai bune jucătoare din lume, Serena Williams

Presa internaţională, despre meciul câştigat de Halep cu Williams 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite