Simona Halep, învinsă de Garbine Muguruza în turul doi la Wuhan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu-şi mai găseşte paşii. Învinsă de Garbine Muguruza în turul doi al turneului de la Wuhan, românca e în pericol de a pierde poziţia a doua mondială.

Simona Halep a intrat direct în turul doi al turneului de la Wuhan, unde a întâlnit-o pe Garbine Muguruza, jucătoare din Spania.

Românca a câştigat primul set, scor 6-2, dar le-a pierdut pe următoarele două, 2-6, 3-6. Meciul, care a durat o oră şi 57 de minute, o avea ca mare favorită pe Halep.

Primul set a fost controlat autoritat de jucătoarea din Constanţa, care a preluat rapid conducerea şi a încheiat după 35 de minute la 6-2!

Halep, care practicase un joc solid în primul set, a comis multe greşeli neforţate, a servit destul de slab şi a cedat următoarele două seturi, 6-2 (după 40 de minute) şi 6-3 (42 de minute). 

A fost primul meci al Simonei Halep, după eliminarea surprinzătoare de la US Open, când a pierdut în faţa croatei Mirjana Lucic-Baroni. Românca şi-a luat o lună de pauză pentru a se remonta, însă primul meci s-a soldat cu înfrângerea în faţa Garbinei Muguruza, una dintre revelaţiile tenisului spaniol. 

Pentru prezenţa în turul doi la Wuhan, Halep va primi 60 de puncte WTA şi cu un cec în valoare de 12.900 de dolari.

În urma acestei înfrângeri, Simona Halep poate pierde locul 2 WTA chiar de săptămâna viitoare! Vezi aici cine îi ameninţă poziţia 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite