Simona Halep poate ieşi de pe podiumul WTA, cu o singură condiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este pe locul 3 WTA, după Serena Williams şi Maria Şarapova, şi înaintea Petrei Kvitova şi a Carolinei Wozniacki.

Simona Halep se situează în continuare pe locul 3 WTA, cea mai spectaculoasă ascensiune având-o în prim plan pe Patricia Ţig. 

Până la ultimul Grand Slam al anului, US Open, există o serie de turnee premegătoare care au început déjà, la Stanford şi la Washinghton. Cât despre tenismenele din Top 5, doar Caroline Wozniacki s-a înscris la Stanford, ceea ce pericilitează şi poziţia Simonei Halep. Dacă daneza câştigă turneul la care este favorita numărul 1, atunci ea o va impinge pe Simona Halep de pe podiumul WTA. 

După Stanford, toate marile tenismele ale lumii se vor reuni pentru Rogers Cup, la Montreal (10-16 august), competiţie la care Simona participă în premieră şi la care nu are puncte de apărat. Până la US Open, urmează apoi Cincinatti (17-23 august)  şi New Haven (23-29 august) în calendarul Smonei Halep, însă e posibil ca jucătoarea noastră să renunţe la unul dintre aceste turnee.

La ce turnee participă primele 5 jucătoare ale lumii

Serena Williams: Toronto, Cincinatti, US Open
Maria Şarapova:  Toronto, Cincinatti, US Open
Simona Halep: Toronto, Cincinatti, New Haven, US Open
Petra Kvitova: Toronto, Cincinatti, New Haven, US Open
Caroline Wozniacki: Stanford, Toronto, Cincinatti, US Open

Halep este văzută în continuare ca o tenismenă care o poate învinge pe Serena Williams. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite