Simona Halep la Doha. Jucătoarea noastră e zâmbitoare, dar face un anunţ dur şi greu de anticipat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep are un început de an 2016 foarte slab în care n-a obţinut niciun rezultat notabil, din acest motiv ajungând în şase săptămâni de pe locul 2 pe locul 4 în clasamentul WTA.

Simona Halep a fost în atenţia ziariştilor înaintea startului turneului de la Doha, unde este cap de serie numărul 2 şi unde va juca împotriva Elenei Vesnina.

”Mă bucur că am revenit la Doha, am amintiri plăcute de aici de acum doi ani. Atunci am jucat un tenis bun şi am făcut un turneu grozav”, a rememorat Simona perioada de acum doi ani, încheiată cu ridicarea deasupra capului a şoimului aurit. Ea spune că speră ca şi anul acesta să aibă aceeaşi senzaţie: ”Sper ca şi acest an să fie la fel, chiar dacă vin după o perioadă grea. Vreau să mă bucur de joc. Mă simt foarte bine aici”, a mai spus ea.

Halep a povestit şi ce a făcut după eliminarea de la Dubai, când a pierdut în turul secund contra Anei Ivanovic: ”M-am antrenat din greu după ce am pierdut la Dubai. Am fost un pic dezamăgită, dar e normal. Trebuie să mă antrenez, pentru că o perioadă nu am mai făcut-o şi acum e foarte greu pentru mine să intru în formă. Acum încerc să-mi revin cât de repede pot şi să fiu concentrată”,  explicat Simona Halep.

Întrebată care ar fi obiectivul ei pentru turneul de la Doha, Simona a recunoscut că nu se gândeşte la titlu: ”Vreau să petrec cât mai mult timp pe teren, am nevoie de asta. E doar un turneu de pregătire pentru următoarele competiţii. E un turneu puternic, nu aştept rezultate mari, dar voi da tot ce pot pe teren pentru a sta cât mai mult aici şi voi lupta până la final”, a mai declarat Simona Halep, conform doartenis.ro.

 Meciul Simonei Halep este marţi, de la ora 18.00, în direct la Digisport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite