Simona Halep la Birmingham: românca a câştigat două meciuri într-o singură zi şi va avea un program infernal şi vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ocupanta locului 3 în lume a avut o zi plină, la Birmingham, acolo unde, mai întâi, şi-a spulberat adversara, la simplu, pentru ca apoi să dea lovitura, la dublu.

La câteva ore după victoria ei cu Koukalova, Halep şi partenera ei la dublu, Heather Watson, au întâlnit perechea spaniolă formată din Anabel Medina Garrigues - Arantxa Parra Santoja, în turul I. 

La cum a început meciul, părea că Halep şi Watson vor fi o pradă uşoară pentru cele două jucătoare din Spania. Garrigues şi Santoja s-au impus cu 6-1 în primul set, însă l-au pierdut pe al doilea cu 3-6. În super tie-break, perechea româno-britanică s-a impus cu 10-7, ajungând în sferturile competiţiei.

Acolo, Halep şi Watson vor juca împotriva cuplului format din Jie Zheng - Yung-Jan Chan (China - Taiwan), care a trecut de perechea Casey DellAcqua / Sania Mirza (Australia - India), scor 6-4, 6-2.

Victoria cu Garrigues şi Santoja va aduce 5.785 de dolari şi 100 de puncte WTA, la dublu, pentru Halep şi Watson.

Calificarea de la dublu înseamnă că Halep va fi nevoită să joace două meciuri şi vineri. Programul exact n-a fost anunţat, deocamdată, de organizatori, însă, aproape sigur, prima partidă va fi cea dintre Halep şi Mladenovici, jucătoare pe care „Adevărul“ a prezentat-o aici.

CITEŞTE ŞI:

*Simona Halep la Birmingham: câţi bani a câştigat până acum românca şi de cine a scăpat după meciurile zilei de joi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite