Serena Williams: Nu sunt la nivelul meu maxim, dar trebuie să încep de undeva! Mi-ar plăcea ca fiica mea să mă vadă jucând extraordinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat BBC Sport, Serena Williams a dezvăluit care sunt planurile tale pe teremen scurt şi mediu.

La primul turneu oficial WTA după naşterea fetiţei sale, Serena Williams a vorbit despre cât de dificil a fost să revină. "E greu, e foarte greu, de multe ori mă întreb cum o să pot să merg mai departe. Există ceva care mă motivează la maxim: mi-ar plăcea ca fiica mea să fie destul de mare încât să mă vadă jucând extraordinar", a spus Serena.

Ea a avoluat la Tie Break Tens în MAdison Square Garden la o competiţie la care câştigă cine ajung primul la 10. a câştigat cu Marion Bartoli şi a pierdut cu Shuai Zhang. "Jocul meu nu e acolo unde era odată, mai am mult de muncit. Impoetant e că trebuie să încep de undeva şi să progresez zi de zi, chiar dacă voi progresa în ritm de broască ţestoasă", a spus ea. 

"Dacă nu sunt pregătită acum, nu voi fi pregătită niciodată. Simt că în două luni voi juca mai bine ca acum, dar important e să pornesc motoarele", a declarat Serena. 

"Nu ştiu la ce nivel sunt aşteptările mele. Nu pot să spun că mă aştept să pierd, deoarece aşa ceva nu voi spune niciodată. Este diferit un pic. Aştept să văd unde sunt mai mult decât orice. Este un moment potrivit să încep pentru vară. Dacă vreau să joc la acele grand slam-uri (n.r. - French Open, Wimbledon, US Open) şi să o fac bine, cred că acum este momentul potrivit să încep", a declarat Williams, potrivit BBC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite