Seară demenţială: 14 goluri în două meciuri de Liga Campionilor. La Manchester s-a jucat o partidă de colecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Optimile Ligii Campionilor au continuat cu două confruntări care, la prima vedere, păreau a fi mai puţin atractive. Pe teren însă, cele patru echipe au oferit un fotbal-spectacol, de cea mai bună calitate.

Englezii nu prea ştiu să se apere, iar Monaco e cea mai ofensivă echipă din Europa. Aşa că, înainte de duelul de pe „Etihad Stadium“, mulţi au pariat pe faptul că ambele echipe vor înscrie. Totuşi, ce a ieşit a depăşit toate aşteptările!

Sterling a deschis scorul în minutul 26 pentru City, dar la pauză tabela a arătat 2-1 pentru Monaco! Imediat după reluare, Falcao putea să facă 3-1 din penalty (50), însă vârful francezilor a tras atât de slab, încât portarul Caballero chiar a reţinut balonul.

Nu s-a făcut 3-1 pentru Monaco, ci 2-2, după ce Aguero a punctat din pasa lui Sterling (58). Oaspeţii au continuat însă să dea tonul pe „Etihad Stadium“ şi au trecut, din nou, în frunte, în minutul 61. A fost însă pentru ultima dată când Monaco a condus. Manchester City a marcat de trei ori, între minutele 71 şi 82 şi a obţinut o victorie electrizantă: 5-3!

Calificarea nu e însă decisă, returul de la 15 martie urmând a fi unul de foc.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Liga Campionilor, optimi, marţi

Manchester City - Monaco 5-3
Sterling 26, Aguero 58, 71, Stones 77, Sane 82 / Falcao 32, 61, Mbappe Lottin 40

Leverkusen - Atletico Madrid 2-4
Bellarabi 48, Savici 67-autogol / Saul 17, Griezmann 25, Gameiro 58-penalty, Torres 86

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite