Se retrage şi de la Roland Garros? Explicaţia oficială pentru care Serena Williams nu participă la turneele de la Madrid şi Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams nu participă nici la turneul de la Madrid şi nu va fi nici la Roma, în competiţia care începe săptămâna viitoare.

Apropiaţii americancei susţin chiar că Serena nu e sigură nici de participarea la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, care începe la sfârşitul lunii mai. Aceste zvonuri prind tot mai mult contur după ce Serena a explicat de ce nu a revenit puternic în competiţii. „Antrenorul şi echipa mea îmi spun mereu să merg la un turneu doar atunci când mă simt pregătită să îl câştig. Pot să concurez, dar nu vreau doar să concurez, vreau să fac mult mai mult de atât, aşa că am nevoie de mai mult timp pentru a mă pregăti”, a spus Serena Williams într-un clip postat pe Snapchat. Washinghton Post susţine că explicaţia avansată de Serena este aceeaşi de la începutul anului, timp în care ea a bifat doar două turnee, Indian Wells şi Miami, fără a avea rezultate impresionnate.

Serena Williams împlineşte peste patru luni 37 de ani, iar anul trecut, la 1 septembrie, a anăscut o fetiţă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite