Se retrage un mare antrenor. Vicente Del Bosque spune adio fotbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicente Del Bosque
Vicente Del Bosque

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Vicente del Bosque, în vârstă de 65 de ani, a anunţat că nu are nicio intenţie să mai rămână pe banca tehnică a primei reprezentative după ce contractul actual îi va expira.

Vicente del Bosque a anunţat că va renunţa la funcţia pe care o ocupă după ce îi va expira contractul, scadent la data de 31 iulie. Spania a fost eliminată încă din faza grupelor de la Campionatul Mondial din Brazilia, în 2014, iar la Euro 2016 a ieşit din faza optimilor de finală, fiind eliminată de Italia.

"Intenţionez să-mi termin contractul actual, ce expiră pe 31 iulie, apoi nu am nicio intenţie să mai continui ca antrenor al Spaniei. Vreau să părăsesc fotbalul european, dar o voi face discret. Nu am niciun dubiu asupra viitorului meu. Nu voi mai continua meseria de antrenor", a spus Del Bosque.

Antrenorul de 65 de ani a comentat şi posibilele variante de înlocuire a sa. "Preşedintele federaţiei, Angel Maria Villar, are întotdeauna mănă bună în ceea ce priveşte alegerea antrenorilor. Acolo sunt nişte oameni foarte educaţi. Nu voi mai continua pe banca, o să părăsesc fotbalul, dar vor ajuta dacă mi se va cere", a conchis Vicente del Bosque.

Sub conducerea lui Vicente del Bosque, Spania a câştigat Cupa Mondială în 2010 şi Campionatul European în 2012

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite