Scrisoare emoţionantă a Serenei Williams către mama ei: „S-a spus că sunt bărbat, că folosesc droguri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams, devenită proaspăt mămică a unei fetiţe, i-a adresat o scrisoare publică mamei sale, cu un mesaj emoţionant.

Serena i-a transmis mamei sale un mesaj prin reţeaua reddit.com, al cărei fondator este chiar soţul ei, postând şi o fotografie cu fiica sa.

Dragă mamă,
Eşti una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (OMG, da, am o fiică 😳) şi ea are braţele şi picioarele mele! Exact aceleaşi braţe şi picioare puternice, musculoase, senzaţionale. Nu ştiu cum aş reacţiona dacă va trebui să treacă prin ceea ce am trecut eu, de când aveam 15 ani şi chiar şi până astăzi.

Am fost numit bărbat pentru că am apărut puternică din exterior. S-a spus că folosesc droguri (Nu, am avut întotdeauna prea multă integritate pentru a mă comporta necinstit, pentru a obţine un avantaj). S-a spus că nu aparţin sportului femeilor - că aparţin bărbaţilor - pentru că arăt mai puternică decât multe alte femei. (Nu, muncesc din greu şi m-am născut cu acest trup  şi sunt mândră de asta).

Dar mamă nu ştiu cum te-ai descurcat cu fiecare reporter, persoană, comentator şi sincer, urât, prea ignorant pentru a înţelege puterea unei femei negre.

Sunt mândră că am reuşit să le arătăm cum arată unele femei. Nu toţi suntem la fel. Suntem curbaţi, puternici, musculosi, înalţi, mici, pentru a numi câteva şi cu toate acestea: suntem femei şi mândră!
Eşti atât de elegantă, doresc doar să te urmez. Încerc, deşi Dumnezeu nu este încă cu mine. Am o cale lungă de parcurs, dar îţi mulţumesc.

Îţi mulţumesc că ai fost modelul de care aveam nevoie pentru a îndura toate greutăţile pe care le consider acum provocări. Sper să-mi învăţ copilul meu Alexis Olympia la fel şi să am aceeaşi tărie pe care ai avut-o.

Promite-mi, mamă, că vei continua să-mă ajuţi. Nu sunt sigură dacă sunt la fel de blândă şi puternică ca şi tine. Sper să ajung aşa într-o zi. Te iubesc draga mea.
 

Cel mai mic dintre cei cinci,

Serena

 FOTO Maria Şarapova fără sutien alături de o lesbiană celebră, la o gală din Los Angeles

serena
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite