SCM Craiova joacă azi în finala Cupei EHF, prima manşă: handbalistele din Oltenia dau piept cu un adversar redutabil pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova joacă în această seară în turul finalei Cupei EHF la handbal feminin pe terenul echipei norvegiene Vipers Kristiansand. Returul e în Bănie peste o săptămână.

Jucătoarele antrenate de Bogdan Burcea au surprins pe parcursul acestei competiţii, reuşind victorii la echipe precum Debrecen, Lada Togliatti sau Kastmaonu. În schimb, Vipers Kristiansand a început sezonul în Liga Campionilor, dar a încheiat pe ultimul loc în grupe şi a continuat în Cupa EHF. Echipa din Norvegia a ocupat poziţia secundă în campionat în 2017 după ce a reuşit câteva transferuri de marcă: surorile Lunde, Linn Sulland, dar şi Kari Brattset, căpitanul echipei, şi unul dintre pivoţii naţionalei. E o formaţie redutabilă pe teren propriu, depăşind la scor  echipe precum Buducnost, Brest sau Viborg.

"Suntem o cenuşăreasă care îşi doreşte acum să devină prinţesă", a declarat antrenorul Bogdan Burcea, completat de Cristina Zamfir: "Aşa am fost cenuşăreasa, cu Debrecen, nu am avut prima şansă, apoi în grupă la fel. Secretul? Am fost o echipă, uniţi cu toţii, am ascultat ce ni s-a spus şi am ajuns până aici numai împreună".

Jocul e azi, de la ora 18.00, în direct pe DigiSport 2 şi pe Telekom Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite