Sânmărtean, comparat cu Pirlo: Lucescu a explicat de ce mijlocaşul Stelei a atins vârful de formă abia la 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânmărtean (stânga)
Sânmărtean (stânga)

Fostul selecţioner a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Sânmărtean în 2011 şi o mărturisire pe care a făcut-o atunci fotbalistul care, la vremea respectivă, juca la FC Vaslui.

Lucian Sânmărtean a fost omul meciului în trei din ultimele patru partide disputate de echipa naţională, impresionând în confruntările cu Ungaria, Finlanda şi Irlanda de Nord. 

Prestaţiile stelistului au provocat, totuşi, şi o dilemă printre suporteri: de ce un jucător atât de talentat a ajuns să strălucească abia la 34 de ani?

Răspunsul la această întrebare a încercat să-l ofere Răzvan Lucescu, cel care a pregătit prima reprezentativă, între 2009 şi 2011.

Ce a spus?

„În 2011, la un meci de cupă, la Vaslui, Sânmărtean n-a jucat în meciul tur şi am stat cu el de vorba mai mult. Mi-a spus că şi-a dat seamă târziu cât de important e fotbalul pentru el, cât de mult contează pentru el să joace. Odată cu trecerea timpului e nebun să joace. E clar că e un jucător de mare calitate, vârsta contează mai puţin la el...Mă uit la Pirlo, italienii spun la fel despre el“, a explicat Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

35 de ani are Andrea Pirlo care e titular şi la Juventus, dar şi la naţionala Italiei.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite