Salvarea Stelei vine din Arabia Saudită: Sânmărtean îşi pregăteşte revenirea la campioana Ligii I. Ce le-a spus arabilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Sânmărtean
Lucian Sânmărtean

Mijlocaşul de 35 de ani a avut o discuţie cu preşedintele celor de la Al-Ittihad Jeddah şi aşteaptă răspunsul final al conducerii.

În mai toate meciurile importante ale Stelei a ieşit în evidenţă o mare problemă: lipsa unui mijlocaş de creaţie. 

Inclusiv după 1-1 cu Partizan Belgrad, preşedintele de imagine, Helmuth Duckadam, a remarcat acest lucru: „E greu pentru atacanţi să aibă ocazii, dacă nu sunt susţinuţi de mijlocaşi“.

Chiar dacă Gigi Becali a anunţat că Steaua e în tratative cu doi fotbalişti din Armenia, salvarea roş-albaştrilor ar putea veni din Arabia Saudită. Mai precis, de la Lucian Sânmărtean. Mijlocaşul de 35 de ani s-a transferat, în iarnă, la Al-Ittihad la insistenţele lui Victor Piţurcă. Între timp, Piţi a fost eliberat din funcţie şi înlocuit cu Ladislau Boloni.

Play-maker-ul român a fost titularizat în ultimul amical al saudiţilor, disputat în cantonamentul din Italia, însă conducerea nu-l mai vrea pe Sânmărtean. Tocmai de aceea, preşedintele Al-Balawi a încercat să-l ofere pe român drept monedă de schimb pentru aducerea unui jucător de la Al-Qadisiya. 

Sânmărtean a refuzat categoric această variantă şi i-a transmis lui Al-Balawi că, dacă nu mai e nevoie de el, atunci să-i dea drumul liber de contract.

Dacă saudiţii vor ceda, având în vedere că e greu de crezut că cineva le va oferi bani pentru un jucător de 35 de ani, atunci sunt şanse mari ca Sânmărtean să revină la Steaua.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite