Ruptură în Generaţia de Aur: Prodan, scârbit de comportamentul lui Iordănescu. „Nu l-a vizitat pe Popescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi a organizat vizita la închisoare de ziua cumnatului său, însă Iordănescu (dreapta) a lipsit de la eveniment
Hagi a organizat vizita la închisoare de ziua cumnatului său, însă Iordănescu (dreapta) a lipsit de la eveniment

Au contribuit împreună la cel mai frumos turneu din istoria echipei naţionale, Mondialul din 1994, însă acum s-a căscat o mare prăpastie între selecţionerul României de atunci şi foştii săi elevi.

De ziua sa, Gică Popescu s-a bucurat de o surpriză din partea foştilor săi colegi care l-au vizitat la penitenciarul Rahova. Totul s-a organizat la ideea lui Hagi, iar Gabi Balint a povestit cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea de o oră cu fostul căpitan al tricolorilor.

Dacă unii dintre foştii componenţi ai Generaţiei de Aur n-au putut fi prezenţi la eveniment din motive obiective – Dan Petrescu a trebuit să se întoarcă la Doha, unde antrenează Al-Arabi – în schimb, alţii au evitat să meargă la închisoare. 

Daniel Prodan a lăsat de înţeles că Anghel Iordănescu a făcut parte din a doua categorie.

Ce a spus?

„Nu ştiu dacă a fost sunat sau nu domnul Iordăneascu, a fost o mare supriză neplăcută faptul că nu ne-a însoţit. Nu ştiu de când s-a schimbat şi nici de ce, dar eu sunt supărat pe Iordănescu. Nu înţeleg de ce s-a distanţat de noi. Iordănescu nu l-a vizitat niciodată pe Popescu“, a afirmat Prodan la Look TV.

„Popescu e bucătar“

Fostul fundaş al naţionalei a oferit şi el detalii despre cum a decurs întâlnirea cu Gică Popescu.

„S-a bucurat că ne-am întâlnit. A fost o atmosferă frumoasă. Am vorbit despre noi, despre amintiri. Mereu îl sărbătoream în cantonament şi am vrut să-i facem o surpriză. Gică ne-a cerut să fim uniţi şi să avem onoare. A fost trist când am plecat. Le-am transmis salutări şi lui George Copos şi Mihai Stoica. Cei trei îşi petrec timpul împreună, joacă tenis de masă, iar Popescu e bucătarul lor“, a adăugat Prodan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite