RUGBY LIVE VIDEO 16:00 România - Japonia / Stejarii au pierdut cu 34-23

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut cu 34-23 partida-test susţinută pe stadionul Arcul de Triumf. Urmeauă un amical cu SUA peste două săptămâni

Partida a fost găzduită de Stadionul Naţional „Arcul de Triumf" şi a fost  prima din turneul pe care asiaticii îl întreprind în Europa. Reprezentativa Japoniei este poziţionată în acest moment înaintea României, în clasamentul mondial, ocupând locul 16, faţă de 18, pe care sunt acum „stejarii".

Spectatorii care îşi vor lua bilet la partida România - Japonia au şansa de a câştiga un tricou al echipei naţionale cu semnăturile jucătorilor. Ei sunt înscrişi automat într-o tombolă, iar extragerea va avea loc în pauza partidei.

32 de jucători au fost cooptaţi in lot pentru această partidă, iar în aceasta săptămână li s-a alaturat şi internationalul Alexandru Manta. Manta este unul dintre cei mai buni rugby-işti ai ultimului deceniu, evoluează la Lyon, in Pro D2, iar ultimul sau meci in tricoul naţionalei a avut loc in 2010, în partida cu Uruguay, meci ce a calificat România la Cupa Mondială din 2011.

“Era normal să vin, am avut o discutie cu preşedintele Alin Petrache, m-a intrebat dacă vreau să mă întorc, iar naţionala nu se poate refuza. Mi-a lipsit echipa, dar a fost o perioada grea şi pentru mine pentru că abia am revenit după ce 10 luni am stat pe tuşă din cauza unei accidentări. Am reuşit să fac patru meciuri la echipa mea de club şi a venit acum şi convocarea la naţionala. Mă bucur că m-am intors şi sper ca experienţa mea să ajute echipa”, a declarat acesta pentru ProSport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite