Rossi se aşteaptă la un weekend extrem de solicitant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentino Rossi crede că weekend-ul viitor va fi unul foarte solicitant din punct de vedere fizic din cauza modului în care este construit circuitul.

Pilotul Yamaha s-a chinuit în cursa anterioară de la Aragon  din cauza unei accidentări la umăr şi este de părere că Grand Prix-ul Japoniei îi va provoca şi mai multe neplăceri.
„Weekend-ul de la Aragon a fost unul foarte dificil. Atât din cauza faptului că nu am reuşit să găsim setările optime pentru motocicletă, cât şi din cauza problemelor provocate de accidentarea la umăr”, a declarat multiplul campion mondial.
Rossi a avut un sezon extrem de dificil din cauza accidentărilor. În ciuda faptului că italianul şi-a revenit din urma unei operaţii la picior, umărul lovit încă de la începutul campionatului i-a adus o mulţime de probleme.
„Am numeroase amintiri plăcute la Motegi, mai ales cele legate de câştigarea titlului, în 2008. Mă aştept ca acest weekend să fie extrem de dificil pentru corpul meu. Avem în faţă trei săptămâni de foc. Însă după cursa aceasta urmează circuitele mele preferate”, a completat Rossi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite