România - Cehia 1-1: Halep, „înţepată“ de Năstase? Ce a spus fostul lider mondial după prima zi de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

„Nasty“ s-a aflat în tribune, la Cluj, iar la finalul celor două meciuri a avut un comentariu subtil. El a oferit şi un pronostic pentru ziua de duminică.

România poate spera la o calificare istorică în semifinalele Fed Cupă, după ce Monica Niculescu a dat lovitura cu Petra Kvitova, după cum „Adevărul“ a scris aici, reuşind să anuleze surpriza neplăcută provocată de Simona Halep aici.

La ieşirea din sală, Ilie Năstase, care în trecut a mai criticat-o pe Simona Halep, a dat o declaraţie subtilă la Dolce Sport. „Monica Niculescu a fost o luptătoare. A bătut-o pe Kvitova doar cu ambiţia pe care o are. Mulţi jucători de tenis ar trebuie să înveţe cum să se comporte de la ea. Cred că adversara Monicăi de astăzi a căzut fizic, parcă avea o moleşeală“, a spus fostul lider ATP.

El a încercat să minimalizeze eşecul suferit de Halep, atunci când a fost întrebat despre meciul ei cu Pliskova. „Nu trebuie să ne supărăm pe Simona pentru că adversara ei de e una de viitor. O jucătoare foarte bună. Duminică, după partidele de simplu, s-ar putea să ajungem la 2-2 şi dublul să fie decisiv, dar eu sper să nu mai avem nevoie de dublu“, a încheiat Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite