România - Cehia 1-1: cehii ştiu de ce Halep a fost bătută de Pliskova la Cluj. Ce a reuşit jucătoarea care a provocat surpriza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Chiar dacă Niculescu (37 WTA) a egalat scorul, trecând de Kvitova (9 WTA), mulţi nu-şi revin nici acum după prima partidă a zilei. Asta deoarece Halep (3 WTA) a pierdut, în premieră, în faţa unei adversare căreia nu-i cedase nici măcar un set în precedentele trei întâlniri.

Simona Halep a dezamăgit la capătul unui joc pe care „Adevărul“ vi l-a oferit aici.

Chiar dacă Monica Niculescu a fost admirabilă în următoarea partidă, relatată aici, rămân anumite semne de întrebare în ceea ce priveşte prestaţia vedetei tricolorelor. Dacă Ilie Năstase a făcut un comentariu subtil la ieşirea din sală, după cum „Adevărul“ a scris aici, în schimb, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac, a încercat să explice, în detaliu, ce s-a întâmplat în partida Halep - Pliskova.

Ce a spus?

„Simona a jucat puţin în acest început de an. Ar da orice meci dintr-o altă competiţie pentru o victorie la Fed Cup. E foarte sufletistă, dă totul pentru România. Preşedintele Federaţie de Tenis din Cehia mi-a zis că n-a mai văzut-o niciodată atât de bună pe Pliskova. Practic, a făcut meciul vieţii“, a declarat Cosac la Dolce Sport.

„Suntem în grafic, dar ne-am fi dorit 2-0. Totuşi, după cum s-a jucat, e un scor corect. Monica a jucat, ca de fiecare dată, cu inima. Îi place să evolueze în faţa românilor. E o mare performanţă şi o mare surpriză victoria ei cu Kvitova. A jucat exact ce ştie ea, dar îi place să fie purtată de public în meci, să fie împinsă de la spate. A fost o eroină“, a adăugat Cosac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite