Roger Federer a luat o hotărâre care îi uşurează viaţa lui Rafael Nadal. În ce situaţie se află cei doi coloşi ai tenisului masculin mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Federer şi Rafael Nadal au dominat tenisul masculin în 2017, oferind unul dintre cele mai frumoase dueluri din istoria acestui sport.

Nadal şi Federer sunt numărul 1 şi numărul 2 mondial şi se pare că aşa vor rămâne pănă la finalul anului, după ultima decizie luată de elveţian. Roger Federer a decis să nu mai participe la turneul de la Paris, unde era înscris, pentru a se menaja în vederea Turneului Campionilor. 

În aceste condiţii, doar o victorie îl desparte pe Rafael Nadal de al patrulea final de an ca lider mondial. Spaniolul trebuie să câştige primul meci de la Paris, în faţa sud-coreeanului Hyeon Chung, pentru a-şi asigura fotoliul de lider şi în startul următorului sezon.

Federer şi Nadal s-au întâlnit de patru ori anul acesta, toate victoriile revenindu-i elveţianului.

Cei doi se pot revedea însă la Turneul Campionilor, de la Londra, programat între 12 şi 19 noiembrie, unde s-au mai calificat pănă acum Marin Cilici, Alexander Zverev, Dominic Thiem şi Grigor Dimitrov. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite