Roger Federer, 100 de meciuri disputate la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
federer

Vineri, la Melbourne, Roger Federer, 37 ani, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Australian Open, învingându-l în trei seturi, 6-2, 7-5, 6-2 pe americanul Taylor Fritz

Federer, locul 3 în clasamentul ATP, a jucat cu această ocazie al 100-le său meci în competiţia de la antipozi, pe care a câştigat-o de şase ori până acum, ultima oară în 2018.

"Cred că astăzi am jucat bine de la bun început. Ştiam ce pericol reprezintă Taylor şi am fost foarte concentrat ", a concluzionat jucătorul elveţian, la finalul meciului.

Elveţianul se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu grecul Stefanos Tsitsipas (locul 15 ATP), care a dispus la rândul său, cu 6-3, 3-6, 7-6 (9/7), 6-4, de georgianul Nikoloz Basilaşvili.

În urma succesului de vineri, Roger Federer a atins pentru a 63-a oară în carieră optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam, continuându-şi cursa pentru câştigarea celui de-al 100-lea său titlu în circuitul profesionist.

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite