Ribery, atac la Guardiola, chiar înainte de finala Cupei Germaniei. Ce l-a nemulţumit pe mijlocaşul francez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ribery nu e prea încântat când e înlocuit de Pep Guardiola. FOTO: Reuters
Ribery nu e prea încântat când e înlocuit de Pep Guardiola. FOTO: Reuters

Franck Ribery nu se dezminte. Cunoscut drept un jucător temperamental, mijlocaşul francez nu s-a temut să ofere o declaraţie destul de tranşantă, care-l vizează pe antrenorul lui Bayern, Pep Guardiola.

Motivul de nemulţumire al lui Ribery l-a constituit sistemul de rotaţie al jucătorilor pe care Guardiola l-a instituit la Bayern, la primul său sezon la cârma bavarezilor. Iar Ribery susţine că nu e singurul frustrat, din această cauză. 

„Câteodată joci, câteodată rămâi pe bancă, apoi câteodată rămâi acasă pentru că nici măcar nu eşti în echipă. E o situaţie nouă pentru mulţi dintre noi. Personal, am nevoie de pauză după vreo cinci sau şase meciuri, nu după un meci“, a criticat Ribery. 

Directorul sportiv al lui Bayern, Matthias Sammer a replicat că „nu e timpul potrivit să discutăm despre aceste lucruri“, aluzie la finala Cupei Germaniei de sâmbătă, iar în ajutorul lui Guardiola a sărit şi căpitanul Lahm. 

După ce-a câştigat titlul în martie, Bayern vrea să bifeze eventul şi să câştige Cupa Germaniei, în faţa Borussiei Dortmund, sâmbătă, ora 21.00 (Dolce Sport 1). 

Bavarezii au pierdut însă foarte clar două din cele trei întâlniri cu rivalii, din acest sezon, în Supercupa Germaniei (4-2) şi în returul din campionat, 0-3, de pe „Allianz Arena“. La Dortmund, în campionat, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

Vezi şi 

FOTO VIDEO Real Madrid e din nou în finala Ligii Campionilor, după 12 ani de pauză. Momente unice trăite de jucători la Munchen

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite