Revenire-surpriză la Cluj: Universitatea va încerca să scape de retrogradare cu un antrenor care a fost la club în 2006-2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De două etape a fost nevoie în retur pentru ca şefii cluburilor din Liga I să reia seria schimbărilor de antrenori.

Primul „decapitat“ s-a numit George Ogăraru. Ce-i drept, tehnicianul de 35 de ani, aflat la prima experienţă pe banca unei echipe, a avut şi o serie de rezultate extrem de slabe la Universitatea Cluj. 

Pe lângă faptul că a pierdut, etapa trecută la Târgu-Mureş, iar în această rundă în „Ştefan cel Mare“, în ambele jocuri cu 0-3, Ogăraru n-a rupt gura târgului nici în 2014. Per total, a condus „şepcile roşii“ în 13 meciuri de campionat. Bilanţul: două victorii, patru remize şi şapte înfrângeri. După această serie, „U“ Cluj a ajuns pe locul 13, primul care duce în liga secundă.

Revenire la Cluj după opt ani

Potrivit mai multor surse, Laurenţiu Reghecampf a fost prima opţiune a patronului Florian Walter pentru înlocuirea lui George Ogăraru. „Reghe“ nu e însă pe placul fanilor din cauza soţiei sale, Anamaria Prodan. Aceasta e în război cu suporterii de când a fost preşedinte la „U“ Cluj. În plus, Reghecampf ar fi în negocieri şi cu Konyaspor, locul 13 din 18 în Turcia. 

În aceste condiţii, potrivit Dolce Sport, cele mai mari şanse de a veni la Cluj le are Adrian Falub (43 de ani). Acesta a părăsit ASA Târgu-Mureş la finalul anului trecut şi acum e liber de contract. El şi-a început cariera de antrenor la Universitatea Cluj, în sezonul 2006-2007. De atunci, a trecut pe la Sportul, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu-Mureş, CSMS Iaşi, UTA şi ASA Târgu-Mureş.

Iminenta sosire a lui Falub la Cluj va însemna a 27-a schimbare de antrenor în acest sezon de Liga I! În acest moment, doar trei formaţii din Liga I merg înainte cu antrenorii cu care au început campionatul: Steaua (Gâlcă), Chiajna (Şumudică) şi Botoşani (Grozavu).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite