Real Madrid şi-a găsit antrenor: cine vine în locul lui Ancelotti şi unde va merge italianul din sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La capătul unui sezon în care a cucerit doar Mondialul Cluburilor cu madrileni, Don Carlo va fi înlocuit cu cel mai căutat tehnician din lumea fotbalului în acest moment.

Real Madrid a ratat, pe rând, Cupa Spaniei, accederea în finala Ligii Campionilor şi titlul în Spania. Iar asta după ce, la finalul anului 2014, echipa înşirase 22 de victorii consecutive în toate competiţiile!

Seria respectivă e acum istorie, iar Ancelotti va fi judecat pe baza rezultatelor obţinute de-a lungul întregului sezon. Iar verdictul a fost deja dat în privinţa viitorului său pe banca „galacticilor“: tehnicianul de 55 de ani va fi înlocuit cu Jurgen Klopp.

Informaţia a fost anunţată de Deutschland Radio şi preluată de Digi Sport. Potrivit nemţilor, Klopp ar fi semnat deja un contract pe trei ani cu madrileni, urmând să încaseze un salariu stagional de opt milioane de euro.

Mutarea va fi anunţată oficial, după ce Klopp va juca finala Cupei Germaniei cu actuala sa echipă, Borussia Dortmund, la 30 mai. În ultimul act, elevii lui Klopp vor întâlni Wolfsburg.

Ancelotti se întoarce acasă

Informaţia care îl dă pe Klopp la Real a venit în ziua în care „Gazzetta dello Sport“ a scris despre viitoarea destinaţie a lui Carlo Ancelotti. 

Italienii susţin că Don Carlo va reveni la AC Milan, acolo unde a mai antrenat, între 2001-2009, câştigând opt trofee:

*Liga Campionilor: 2002-2003, 2006-2007

*Supercupa Europei: 2003, 2007

*Campionatul Mondial al Cluburilor: 2007

*Serie A: 2003-2004

*Cupa Italiei: 2002-2003

*Supercupa Italiei: 2004

Dacă va reveni la Milan, Carlo Ancelotti îl va înlocui pe Filippo Inzaghi, cel care a avut rezultate catastrofale în acest sezon. Cu două etape înainte de terminarea campionatului, AC Milan ocupă poziţia a 11-a, la 37 de puncte de campioana Juventus. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite