Reacţie de campion: Novak Djokovici i-a cerut scuze unui copil de mingi pe care l-a speriat în finala de la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici FOTO AP
Novak Djokovici FOTO AP

Novak Djokovici a încheiat în mare stil turneele americane, câştigând atât la Indian Wells, cât şi la Miami. Ultima finală a avut parte de o situaţie neplăcută pentru sârb.

Tenismanul sârb Novak Djokovici a câştigat turneul Masters 1000 de la Miami, după ce l-a învins în finală pe britanicul Andy Murray, scor 7-6 (3), 4-6, 6-0.

Numărul 1 mondial a mai câştigat în acest an şi Australian Open şi turneul de la Indian Wells.

Djokovici devine primul jucător care reuşeşte a treia oară "dubla" Indian Wells-Miami, după ce s-a mai impus la aceste turnee în 2011 şi 2014.

După ce a pierdut setul doi în finala cu Murray, Djokovici a strigat furios spre loja sa, reuşind să sperie un copil de mingi care se îndrepta spre el cu un prosop.

Imediat după încheierea turneului, Novak Djokovici a postat un video pe pagina sa de Facebook în care îşi cere scuze acelui copil: "Vreau să spun câteva cuvinte despre un moment mai puţin plăcut întâmplat duminică. După ce am pierdut setul doi, am zbierat înspre loja mea, din frustrare. Din păcate, copilul de mingi a căzut la mijloc. N-a fost în niciun caz intenţa mea să-l sperii şi sper sincer că mă va ierta". 

Djokovici sperie un copil de mingi care îi aducea un prosop

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite