Răzvan Lucescu, discurs dur în Grecia: Românul a explicat de ce echipa sa n-a devenit, deocamdată, campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PAOK Salonic a câştigat în weekend în campionat, zdrobind Lamia, acasă, scor 3-0. În ciuda acestui succes, petrecerea câştigării primului titlu după o aşteptare de 34 de ani s-a amânat pentru cel puţin încă o săptămână.

Asta deoarece, Olympiakos, ocupanta locului 2, s-a impus, la rândul ei, scor 5-0, în faţa celor de la Panaitolikos. 

În acest moment, PAOK şi Olympiakos sunt despărţite de zece puncte, dar formaţia din Pireu are un meci mai puţin disputat. 

Dacă PAOK câştigă, duminică, în deplasarea, cu Larisa, atunci echipa lui Răzvan Lucescu e campioană şi din punct de vedere matematic. Acest deznodământ putea fi atins în weekend-ul trecut, dacă gruparea din Salonic n-ar fi început acest sezon cu o penalizare de două puncte din cauza incidentelor din stagiunea precedentă. 

La acest aspect a făcut referire şi Răzvan Lucescu în discursul său de după victoria cu Lamia. 

„Astăzi (n.r. - duminică), ar fi trebuit să fim campioni cu punctele câştigate. E al doilea an la rând în care nu putem sărbători. Nu suntem campioni încă, pentru că ei nu ne vor campioni! Ceea ce s-a petrecut va rămâne întotdeauna în sufletele noastre. Pentru că, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, puţine echipe cuceresc un trofeu pe teren şi, la sfârşit, constată că n-au cucerit nimic. Acea poveste a fost încă un trăgaci pentru noi“, a declarat Răzvan Lucescu. 

În precedenta ediţie a campionatului din Grecia, PAOK a acumulat cele mai multe puncte pe teren, însă titlul a fost câştigat de AEK Atena, deoarece trupa pregătită de Răzvan Lucescu a fost depunctată din cauza incidentelor provocate de fani, dar şi de patronul clubului care a intrat cu pistolul pe teren la un meci!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite