Rapid vrea să supravieţuiască: patronul Valerii Moraru a dezvăluit cu cine negociază pentru salvarea echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru
Valerii Moraru

Giuleştenii au bifat al treilea eşec consecutiv în campionat, au ajuns pe penultimul loc în Liga I, au părăsit Cupa României, însă speră ca readucerea a doi oameni care au mai fost la club să aibă un efect pozitiv asupra echipei.

Rapid n-a mai câştigat un meci de la 23 septembrie şi e într-o cădere liberă, cu jucători neplătiţi şi un lot extrem de „subţire“. 

Deşi lipsa banilor şi absenţa unor jucători de valoare au dus la prăbuşirea echipei, patronul Valerii Moraru se pregăteşte să aducă doi oameni, unul care să întărească stafful tehnic, iar celălalt pentru zona administrativă.

„Joi, mă voi întâlni cu Cristiano Bergodi pentru preluarea băncii tehnice a Rapidului. Îmi pare rău că nu am apucat să am o discuţie cu domnul Rada (n.r. – actualul antrenor) şi că trebuie să afle din mass-media. Sunt în discuţii şi cu domnul Dinu Gheorghe, îl doresc foarte mult la club şi sunt încrezător că o să se alăture proiectului“, a declarat Moraru pentru „Fanatik“.

Italianul Bergodi (50 de ani) s-a mai aflat pe banca giuleştenilor în 2007, iar în Liga I a mai lucrat la FC Naţional, CFR Cluj, Poli Iaşi şi Steaua. Ultima dată a fost la Brescia, în sezonul trecut.

Dinu Gheorghe a avut şi el mai multe mandate în Giuleşti, pe vremea când George Copos era patron, şi tocmai a demisionat de la Astra Giurgiu din cauza unor divergenţe cu finanţatorul Ioan Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite