Rapid, fără secrete: s-a publicat lista salariilor jucătorilor. Cine ia cel mai mult şi cu ce sumă va finanţa Moraru clubul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru (centru)
Valerii Moraru (centru)

Cum societatea care administrează echipa e insolvenţă, un site a intrat în posesia mai multor date financiare care, în mod normal, nu sunt publice.

Rapid a rămas fără antrenor la începutul săptămânii, iar acum se poate „lăuda“ cu o premieră în România: desecretizarea salariilor jucătorilor!

Lista remuneraţiilor lunare a fost publicată de site-ul supervizor.ro, după cum se poate vedea aici:

image

Cel mai bine plătit fotbalist al echipei e Francisco „Pulpo“ Romero, un portar de 27 de ani care a trecut pe la AEL Limassol, AEK Larnaca (Cipru) şi prin ligile inferioare din Spania. Goalkeeper-ul adus în iarnă va fi plătit cu 3.600 de euro pe lună.

Dintre jucătorii români, cel mai bine plătit va fi mijlocaşul Mădălin Martin, care e la club din 2013, perioadă în care a strâns 49 de partide şi 9 goluri. Fotbalistul de 23 de ani va fi plătit cu 2.400 de euro pe lună.

Moraru dă 1,1 milioane de euro

Sursa citată a mai descoperit printre acte şi contribuţia financiară pe care patronul Valerii Moraru o va avea la bugetul echipei în sezonul 2014-2015.

Astfel, „Azuga Waters SRL“, firma deţinută de familia Moraru, s-a angajat să contribuie cu 1,1 milioane euro în următoarele zece luni, adică 110.000 euro/lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite