Rapid rămâne cu metode de Evul Mediu: conducerea nu a înregistrat contractele jucătorilor la FRF şi vrea să le micşoreze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul formaţiei Rapid, Virgil Drăghia, a declarat, sâmbătă, că la gruparea giuleşteană sunt probleme importante deoarece contractele jucătorilor semnate în această vară nu au fost înregistrate la FRF, iar conducerea doreşte să le schimbe.

"Sunt problemele cu contractele jucătorilor, nu au fost înregistrate şi cei din conducere vor să fie schimbate acum, lucru care nu este normal. S-au semnat nişte contracte... şi acum sunt probleme la bonusuri, la primele de promovare... Şi apoi, nu e normal să semnezi un contract acum două-trei săptămâni şi să nu fie înregistrat nici până în ziua de azi. Sperăm să se rezolve problemele, avem nişte promisiuni", a spus Drăghia, citat de Mediafax.

Fotbalistul a menţionat că antrenorii şi preşedintele Ovidiu Burcă sunt alături de jucători în soluţionarea acestor probleme. "Domnul Moraru (n.r. - acţionarul majoritar Valerii Moraru) am înţeles că e în vacanţă. Nea Florin (n.r. - antrenorul Florin Marin), staful şi Ovidiu Burcă sunt alături de noi, jucătorii, ne susţin şi mergem împreună pe acelaşi drum", a adăugat jucătorul.

Întrebat dacă jucătorii vor intra în grevă aşa cum au intenţionat să facă şi înaintea amicalului de sâmbătă cu Al Ittihad Kalba, Drăghia a răspuns: "Răbdarea s-a cam dus, dar avem nevoie de linişte. Trebuie să promovăm neapărat din primul an, iar fără linişte nu se poate".

Virgil Drăghia a explicat că nu a semnat până în prezent contractul cu FC Rapid, deşi mai este doar o săptămână până la începerea Ligii a II-a. "Situaţia mea nu s-a schimbat, negociez în continuare cu conducerea, sperăm să ne înţelegem. E aceeaşi problemă cu contractul", a precizat Drăghia.

Formaţia Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, partida amicală cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Ittihad Kalba, ultima înaintea începerii ediţiei 2015-2016 a Ligii a II-a. Golul giuleştenilor a fost marcat de Cioablă în ultimul minut. 

Echipa Rapidului:
Romero (Drăghia ’46) – Kusnir, Robuste (Ferran ’74), Avrămia (Oltean ’46), V.Nicolae (Bolozan ’89) – Raiciu (A. Mitu ’86), Moke, Luque (Trandu ’46) – I. Popa (G. Ganea ’79), N’Koyi, Tudoran (Cioablă ’66).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite