Rapid a mai luat un jucător, dar a rămas fără preşedinte: Dinu Gheorghe a explicat de ce nu va mai continua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Giuleştenii au transferat un vârf de 30 de ani cu cifre interesante, însă au suferit o pierdere grea, după ce „Vamă“ a insistat că nu se mai întoarce la club.

Rapid a rezolvat legitimarea ghanezului Fredua Buadee Benson Erchiah (30 de ani). Cunoscut drept Fred Benson, acesta a evoluat, de-a lungul carierei, la:

*Vitesse (62 de meciuri / 14 goluri)

*Waalwijk (114 / 45)

*Shandong Luneng (7 / 2)

*Lechia Gdansk (11 / 1)

*Zwolle (61 / 15)

*Şerif Tiraspol (6 / 1)

Potrivit Dolce Sport, Benson a semnat un contract până în vară şi s-a alăturat deja lotului pregătit de Cristi Pustai în cantonamentul din Grecia.

Dinu Gheorghe: „Vreau să mor pe mâna mea“

Aducerea lui Benson pare a fi încă o mutare făcută peste capul lui Dinu Gheorghe, iar acesta a lăsat de înţeles la Digi Sport că, tocmai din această cauză, nu mai vrea să stea la Rapid.

„Am încercat să dau de Valerii Moraru (n.r. – finanţator Rapid), n-am reuşit în ultimele trei zile. Însemană că am înţeles bine mesajul de prima dată. N-am vorbit nici cu Pustai, nu ştiu ce e la Rapid. Doar cu Pancu am vorbit, în rest cu nimeni. Nu mai e nicio şansă să rămân la Rapid! Se ocupă multă lume de echipă acum, ei trebuie întrebaţi de situaţia de acolo. Se fac lucruri fără ca eu să ştiu. Nu sunt preşedintele clubului doar ca să mă duc să reprezint echipa la Ligă. Vreau să mor pe mâna mea, nu a altora“, a afirmat „Vamă“.   

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite