Rădoi, declaraţii contradictorii după 1-1 cu Partizan: cum a evaluat şansele de calificare înainte de retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi. FOTO: Mediafax
Mirel Rădoi. FOTO: Mediafax

Tânărul antrenor al roş-albaştrilor a fost, în mod evident, sub influenţa meciului pe care l-a trăit intens pe „Arena Naţională“ şi n-a avut un discurs coerent după egalul cu campioana Serbiei.

Steaua s-a chinut, acasă, cu Partizan Belgrad şi va aborda returul de la 5 august (ora 21.30, Pro TV) cu şansa a doua la calificare.

Chiar dacă nici jocul n-a mers şi nici rezultatul nu e unul în favoarea roş-albaştrilor, Gigi Becali a ieşit din stadion şi a oferit o serie de declaraţii inexplicabile.

Dacă Becali nu mai surprinde, atunci când face afirmaţii fără acoperire, în schimb, la Rădoi, discursul său de după meci poate fi pus pe seama tensiunii în care a trăit partida.

Ce a spus?

„Sunt sigur că ne vom califica la Belgrad. Atmosfera va mobiliza în plus jucătorii noştri. Nu mai avem nimic de pierdut, vom merge la Belgrad să câştigăm“, au fost primele păreri ale antrenorului despre returul de peste o săptămână.

După câteva momente, el a admis că ia în calcul şi o eventuală eliminare: „Ne gândim că putem să pierdem calificarea, dar suntem optimişti. Din punctul nostru de vedere n-ar fi un dezastru, dar important e să-i recuperez pe jucători din punct de vedere fizic. E important ca jucătorii să înţeleagă ce le cerem, au înţeles în repriza a doua“.

Chiar dacă Steaua joacă de 11 ani consecutiv în grupele cupelor europene, în mod bizar, Rădoi a invocat lipsa de experienţă pentru evoluţia ştearsă a echipei sale.

„Partizan are o experienţă europeană mai mare. Important e că, după o primă repriză nereuşită, am putut să egalăm şi să menţinem vii şansele de calificare. Ne propuseserăm o victorie fără gol primit, dar s-a schimbat totul după prima repriză. E o problemă că nu începem partidele în acelaşi ritm în care începem repriza a doua“, a continuat tehnicianul roş-albaştrilor.

Chiar dacă Helmuth Duckadam a spus că, după ratarea turului, Nicuşor Stanciu va fi indisponibil şi pentru manşa secundă, Rădoi nu renunţă la decarul echipei.

„Situaţia lui Stanciu nu e foarte bună, vom vedea dacă îl recuperăm pentru meciul de la Belgrad. Ne-a ajutat, era titular, sperăm să-l recuperăm“, a declarat Rădoi.

Am avut un plus şi meritam să câştigăm. Eu zic că ne putem califica la Belgrad. Mirel Rădoi antrenor Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite