Pugilistul Viorel Simion a câştigat titlul WBF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boxerul român Viorel Simion a câştigat titlul mondial WBF la categoria pană, vineri seara, în gala profesionistă Kombat Fest desfăşurată la Galaţi.

Simion, sportiv în vârstă de 33 de ani,a câştigat prin KO tehnic în repriza a treia în faţa ungurului David Kis, sportiv de 20 ani,, după ce îşi trimisese adversarul la podea de două ori încă din repriza a doua.

Pugilistul român a ajuns la 19 victorii la profesionişti (9 KO) şi o înfrângere, în timp ce adversarul său are un palmares cu 10 victorii (1 KO), 19 înfrângeri (13 KO) şi două egaluri, potrivit Digisport.

În main event, într-un meci la categoria grea, românnul Cristian Ciocan l-a învins pe Sherman Williams  din Bahamas, la puncte. Confruntarea dintre cei doi s-a desfăşurat pe durata a zece reprize.

Ciocan, sportiv de 27 ani, este la primul meci după ce a fost învins prin KO tehnic de britanicul Tyson Fury în februarie. Victoria de vineri a fost una dificilă cu toate că Williams, adversarul său, are aproape 43 de ani.

Şi alţi români au obţinut victorii în meciurile de vineri seară de la Kombat Fest, aceştia fiind Amansio Paraschiv, Sorin Tănăsie şi Cezar Juratoni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite