Programul de duminică al turneului de la Madrid: când joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Buzărnescu versus Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Getty Images
Simona Halep FOTO Getty Images

Organizatorii turneului de la Madrid au anunţat programul de duminică şi este unul încărcat pentru iubitorii tenisului din România.

De la ora 12.00, pe arena 6, Sorana Cîrstea o întâlneşte pe pe Katerina Siniakova. Pe arena centrală Manolo Santana, în jurul orei 13.30, Simona Halep joacă împotriva Ekaterinei Makarova. E al doilea joc al zilei pe acest teren, după confruntarea Wozniacki - Gavrilova.

Halep şi Makarova s-au întâlnit de şase ori, iar românca s-a impus de patru ori, ultima dată în turul I, la Doha, cu 6-3, 6-0.

Pe arena Arantxa Sanchez, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Maria Şarapova, partidă care va începe nu mai devreme de ora 14.30, fiind al treilea joc al zilei pe acest teren. 

Duminică va intra în joc din nou şi Marius Copil. El a trecut  în primul tur al calificărilor de belarusul Ilia Ivaşka, locul 112 mondial, scor 6-4, 3-6, 6-3, după aproape o oră şi 55 de minute de joc.

În runda secundă a calificărilor, Copil va evolua cu învingătorul meciului dintre spaniolul Jaume Munar, beneficiar al unui wild card, şi Denis Istonim, din Uzbekistan, locul 89 mondial.

Victorie uriaşă pentru Irina Begu: a eliminat o favorită!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite