Primele declaraţii ale Serenei Williams după incidentul de la Wimbledon: "Sora mea mai avea puţin şi mă pocnea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO Reuters
Serena Williams FOTO Reuters

Serena Williams, numărul 1 mondial, a vorbit pentru prima dată despre ceea ce s-a întâmplat la Wimbledon, când n-a putut să trimită un serviciu în terenul advers.

Imaginile cu Serena Williams buimacă şi incapabilă să ţină mingea în mână au făcut înconjurul lumii. Americanca a dat vina pe un virus şi, după ce a petrecut câteva zile pe litoralul croat (Vezi aici imagini), a oferit primele declaraţii:

"Îmi era foarte, foarte rău. Nu am putut să mă ridic din pat timp de trei zile. De obicei, când pierzi într-un turneu, pleci acasă, dar eu am stat până s-a terminat competiţia. Doctorii nu mi-au dat voie să plec. Când mi s-a făcut rău pe terenul de la Wimbledon, parcă aveam un deja vu. Mi se derulau în minte evenimente de acum câţiva ani, cînd am mai avut probleme mari de sănătate. Venus mi-a spus să ies de pe teren. Mai avea puţin şi mă pocnea, dar nu am renunţat. Abia apoi mi-am dat seama de gravitatea situaţiei, când nici nu mai puteam să servesc".

Serena Williams începe sezonul american de hard. Ea va lua parte la turneul de la Stanford (28 iulie - 3 august), fiind calificată direct în turul doi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite