Prima reacţie a Simonei Halep după victoria cu Georges: „Nu puteam să ţin racheta în mână“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Calificată în optimi de finală la Miami Open, Simona Halep a avut de înfruntat doi adversari, pe Julia Georges şi umiditatea.

Simona Halep e în optimi de finală la Miami, după victoria în două seturi, 6-4, 6-1 cu Julia Georges, din Germania. Ea a spus după meci că a fost o partidă câştigată în condiţii dificile: "Umiditatea a fost atât de ridicată încât abia puteam ţine racheta în mână. Faptul că am câştigat fără să am cel mai bun joc al meu, mă face să am mai multă încredere".

Într-adevăr, condiţiile de joc au fost atât de dificile la Miami, încât Rafael Nadal a abandonat în meciul cu bosniacul Damir Djumur, poziţia 94 în ierarhia mondială, la scorul de 2-6, 6-4, 3-0 pentru bosniac.Spaniolul s-a simţit rău în setul al treilea din cauza căldurii şi a umidităţii din Florida.Ultima dată când Rafael Nadal a abandonat un meci s-a întâmplat la Australian Open în 2010, în sfertul de finală cu britanicul Andy Murray.

În orice caz, victoria Simonei, plus revenirea de senzaţie a Irinei Begu în meciul cu Sabine Lisicki, ne dau mari speranţe în perspectiva înfruntării cu Germania din Fed Cup.

În faza următoare de la Miami Open, Simona Halep o va întâlni pe britanica Heather Watson (luni, ora 18.00, DolceSport), după care ar putea juca împotriva Agnieszkăi Radwanska în sferturi şi cu Serena Williams în semifinale. 

"Pe Watson o ştiu destul de bine, o să-mi fac jocul. Va fi o bună provocare să câştig acest meci şi o să lupt. Mă voi pregăti normal înainte, nimic special. Am o zi liberă, timp să mă relaxez, să mă recuperez şi să lovesc puţin mingea", a afirmat Simona. 

Heather Watson e sfătuită să o ia pe Simona drept model!

VIDEO Serena Williams s-a certat cu arbitrul de scaun!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite