Prima înfrângere, primul atac frontal la adresa lui Cosmin Contra. Gică Popescu, nemilos cu „Guriţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a pierdut cu 3-0 FOTO Inquam Photos
România a pierdut cu 3-0 FOTO Inquam Photos

Selecţionerul Cosmin Contra are de suportat primele reproşuri după ce România a pierdut meciul cu Olandă de acasă cu 3-0.

În direct la DigiSport, Gică Popescu a declanşat atacul. 

”Sper să nu se supere Cosmin, dar, în seara aceasta, am avut senzaţia că nu a realizat că e antrenorul echipei naţionale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în ambele meciuri. Cred că singurii pe care nu i-a băgat sunt cei doi jucători ai Craiovei, Bancu şi Băluţă. Dacă tot chemi jucători la echipa naţională, atunci trebuie să-i bagi în meciurile amicale. Băluţă e unul dintre cei mai în formă jucători din campionat.

Cosmin trebuie să realizeze că nu mai este antrenorul lui Dinamo. Este antrenorul echipei naţionale

Pe Hanca îl iei şi îl bagi titular. Eu dacă eram antrenorul echipei naţionale, nu l-aş fi convocat, după ceea ce s-a întâmplat. Pe el îl bagi pentru că vine de la Dinamo şi pe ceilalţi doi, nu, pentru că vin de la Craiova?“. 

Gică Popescu crede că schimbarea lui Daum cu Contra a fost totuşi de bun augur. 

”Echipa naţională parcă joacă altceva. Joacă româneşte, nu ca în epoca Daum. Cosmin le-a dat suflu jucătorilor, au plăcere de a juca la echipa naţională. Se simte acest lucru, se vede o schimbare de atitudine, se vede plăcerea jucătorilor. Dar el trebuie să realizeze, să fie corect, în primul rând, când face selecţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite