Preşedintele FIA, Jeant Todt, l-a vizitat pe Michael Schumacher. Veşti bune despre starea de sănătate a fostului pilot de F1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schumacher

Preşedintele FIA, Jeant Todt, a vorbit despre starea de sănătatea a septuplului campion mondial de Formula 1, aflat în convalescenţă de peste şase ani şi jumătate.

"L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Sper ca lumea să-l poată vedea din nou. Pentru asta lucrează împreună el şi familia lui", a declarat Todt, potrivit dailymail.co.uk.

Todt era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră şi a rămas un apropiat al germanului.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland. De atunci, au fost furnizate puţine informaţii despre starea de sănătate a fostului pilot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite