Poloiștii au pierdut din nou la CE: 9-10 cu Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de polo a României nu reușește să iasă din pasa proastă în care se află. Astăzi, ea a pierdut (9-10) și partida cu Germania, terminând pe ultimul loc în grupa B a Campionatului European de la Eindhoven.

”Tricolorii” au terminat în avantaj doar repriza a doua, însă n-a fost suficient pentru a reveni după debutul mai slab de meci: 2-4, 3-2, 2-2, 2-2. Golurile echipei pregătite de Kovacs Istavan au fost marcate de Diaconu (3), Radu (2), Kadar (2), Iosep și Ghiban.

România a înregistrat cinci eșecuri în tot atâtea meciuri disputate până acum la CE, în precedentele jocuri pierzând în fața Croației (7-10), Spaniei (10-12), Muntenegrului (8-11) și Serbiei (5-14). Ea va juca pentru locurile 7-12, cu formația de pe locul 5 din grupa A, adică Macedonia, care a pierdut (9-10) ultimul joc din serie, cu Olanda. Disputa va avea loc miercuri și România are nevoie de victorie pentru a juca pentru locurile 7-8, cele care asigură prezența în turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra (turneul va fi organizat în aprilie, la Edmonton).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite