Petrolul, următoarea mare echipă care riscă să dispară: Răchită a anunţat că situaţia clubului e catastrofală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Răchită
Valeriu Răchită

Petrolul e la un pas de a juca finala Cupei României, în condiţiile în care, joi (ora 21.30, Pro TV), e programat returul din semifinale cu Steaua. Problemele „lupilor“ sunt însă foarte grave şi nu se vor rezolva, nici dacă prahovenii vor lua trofeul.

Petrolul se pregăteşte de un „un meci pe viaţă şi pe moarte“, după cum a anunţat fundaşul portughez, Geraldo, înaintea confruntării cu Steaua (joi, ora 21.30, Pro TV).

Totuşi, fostul jucător şi oficial al „lupilor“ are informaţii din interior şi le-a dezvăluit în cadrul unei intervenţii la Dolce Sport. Pe scurt: aflată în insolvenţă şi cu patronul în arest, Petrolul riscă să devină următoarea mare echipă care dispare de pe harta fotbalului românesc.

„Petrolul, anul trecut, era pe val, a raportat profit de 1,3 milioane de euro, iar acum are datorii de 5,4 milioane. Echipa nu se ştie unde se va duce, sunt zvonuri că vor veni arabii, americanii, italienii. Până nu va veni nimeni, echipa e aproape de colaps. Şi ştiu ce vorbesc, că vin de la Ploieşti“, a explicat Răchită.

El a taxat întâlnirea pe care vedeta „lupilor“, Felipe Teixeira, a avut-o cu patronul Stelei, Gigi Becali, înaintea returului din Cupa României. „Eu n-aş fi făcut lucrul ăsta, aş fi dat noroc cu patronul echipei, dar nu m-aş fi aşezat la masă“, a spus fostul fotbalist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite