Petrolul i-a găsit înlocuitor lui Bokila, iar Contra îl ameninţă pe Adrian Cristea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul pare să fi depăşit şocul pierderii la scor a meciului din Supercupa României, 0-3 cu Steaua, şi caută soluţii de redresare inclusiv la nivelul lotului.

Ploieştenii l-au trecut pe lista înaintată la UEFA şi pe fugarul Jeremy Bokila, dar au găsit şi un înlocuitor pentru acesta. La Petrolul va sosi vârful de atac Abel Camara, de la Beira Mar, un fotbalist de 23 de ani, originar din Guineea Bissau, dar care a jucat la naţionala de tineret a Portugaliei. Camara (foto jos) a fost dorit şi de Dinamo, dar "lupii" au făcut o ofertă mai bună, în alegerea fotbalistului contând şi faptul că Petrolul joacă în cupele europene. 

În afara lui Camara, ploieştenii mai au în vizor încă 3 fotbalişti, însă intenţionează să se despartă de Adrian Cristea, care are un comportament apatic la antrenamente. "Eu am avut o discuţie cu el şi i-am spus că la mine nu va juca un minut dacă se comportă tot aşa. Sunt dezamăgit de el, la fel cum sunt dezamăgit şi de Bokila, care a fugit de la echipă cu o zi înaintea Supercupei", a declarat Cosmin Contra. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite