Pedrosa: „Nu meritam încă o accidentare!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Pedrosa şi-a exprimat regretele cu privire la accidentul de azi dimineaţă, în care a suferit o triplă factură de claviculă.

Spaniolul a explicat cum anume s-a petrecut incidentul.„A fost o cădere stranie, în timpul celei de-a treia curbe, într-o parte lentă a circuitului. Am avut intenţia de a frâna, cum o fac de obicei, însă am observat că ceva nu funcţiona şi nu am mai putut să evit căderea”.
„Atât în pre-sezon cât şi în timpul campionatului m-a simţit bine din punct de vedere fizic şi, împreună cu echipa am muncit din greu pentru a obţine nivelul de competitivitate la care am ajuns în acest moment. O nouă accidentare nu era exact ceea ce ne lipsea acum şi cred că nu meritam aşa ceva în momentul de faţă”, a declarat Pedrosa.
Dani a dezvălit şi suferinţa prin care a trecut. „Mi s-a făcut rău şi am început să simt o durere foarte puternică. M-am lovit foarte tare la picior, iar în timpul căderii, clavicula mea s-a lovit de asfalt şi s-a fracturat. Am avut parte de un mare ghinion, mai ales că am făcut multe curse bune, în care am avut rezultate mari.”
Pilotul a declarat că acum se gândeşte doar la operaţia la care va fi supus în Barcelona şi la revenirea cât mai rapidă pe circuit.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite