Olteanul Bawab, pus la zis de un coleg din Liga I pentru o intrare "nesimţită"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Craiova a pierdut cu 4-0 partida cu Viitorul de la Ovidiu, iar fotbalistul iordanian Thaer Bawab ar putea fi suspendat pentru multe etape.

Thaer Bawab a primit cartonaş roşu în partea a doua a meciului de la Ovidiu, după ce s-a dus cu talpa pe piciorul lui Vlad Achim. Jucătorul Craiovei a văzut roşu imediat şi riscă o suspendare mai are decât obişnuitele două etape care se acordă în cazul unei eliminări directe.

Fotbalistul Timişoarei, Ianis Zicu, a comentat pe Facebook: ””În 2007, după un atac mai uşor decât acesta, am stat doi ani accidentat. În România nu am mai văzut un atac de genul acesta de la o accidentare provocată de Marius Lăcătuş... Nu este normal să nu ne respectăm pe teren meseria. Este frumos şi normal să existe agresivitate, dar nu este firesc să existe nesimţire... Sper ca acest jucător să fie suspendat o perioadă mai lungă de timp (cu tot respectul pentru calitatea lui fotbalistică) şi să înţeleagă toţi fotbaliştii că nu este normal să ne punem sănătatea în pericol”, a scris Ianis Zicu pe contul său oficial de Facebook". 

”Faultul a fost de roşu, am dus piciorul sus, dar nu a avut intensitate, sper să ţină cont de asta Comisia de Disciplină. Nu ştiu ce mi-a trecut în cap prin acel moment, frustrare, chiar nu ştiu”, a spus decarul echipei oltene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite