O singură jucătoare de Top 10 WTA va lipsi de la cel mai important turneu al lunii februarie, unde va fi prezentă şi Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep este una dintre vedetele turneului de la Dubai, cel mai important turneu din circuitul WTA în luna februarie.

La Dubai, turneu dotat cu premii în valoare de 2.828.000 dolari, primul turneu Premier 5 al anului, vor fi la start nouă jucătoare din Top 10 WTA. Dintre sportivele de top lipseşte doar Sloane Stephens (5 WTA), plus Serena Williams (11 WTA) şi Maria Şarapova (30 WTA) care au devenit destul de selective în privinţa turneelor la care participă.

În rest, vor fi prezente Naomi Osaka, Petra Kvitova, Elina Svitolina (campioană în 2018), Karolina Pliskova, Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Kiki Bertens şi Caroline Wozniacki.

Dintre românce, pe taboul principal se vor afla Simona Halep, câştigătoare în 2015 aici, şi Mihaela Buzărnescu. Ele sunt de altfle şi singurele jucătoare din România care vor fi prezente la Dubai, deoarece, Irina Begu, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea sunt înscrise la Budapesta, turneu de categoria International, care se desfăşoară în aceeaşi perioadă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite