„Nu te poţi uita la o naţională care este de rahat. E o mizerie!“ Acuze dure la adresa tricolorilor după egalul cu Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa României
Echipa României

România n-a reuşit să învingă Danemarca la Cluj, scor 0-0, şi nu a convins pe nimeni că ar mai avea de ce să spere la calificarea la Mondiale.

Evoluţia tricolorilor a stârnit un val puternic de critici din toate mediile, unul dintre contestatarii echipei fiind realiyatorul tv Radu Banciu, de la B1 TV, cunoscut pentru replicile sale foarte acide." Este o ruşine că acest meci a avut o audienţă aşa mare. Este o mizerie. Nu se poate să te uiţi la o naţională care este de rahat. Este peste puterea unui om întreg la cap.Jucătorii naţionalei sunt nişte muncitori necalificaţi, care joacă fotbal. Orice om, de 40-50 de kilograme, care se pregăteşte 3 săptămâni, poate juca la nivelul acestor băieţi. Ce talent îţi trebuie? Se lovea mingea de jucătorii României ca de nuci.Meciul de ieri a fost ca unul de Liga a 2-a din Bulgaria. Noi am avut două ocazii întâmplătoare. Nu am văzut nicio construcţie, nicio centrare periculoasă, nici viteză şi nici verticalitate. Daum nu i-a capacitat pe jucători. El este un oarecare. Oricine era în locul lui, naţionala nu juca mai prost ", a spus Banciu privitor la meciul România - Danemarca 0-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite