Nemţii scriu că Halep a avut mare noroc: Presa germană a analizat modul în care Simona a trecut de la Adidas la Nike

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a devenit primul lider mondial care a apărut pe teren la Australian Open, fără a avea un sponsor. Unii au spus că românca a dorit să negocieze în detaliu viitorul contract, în timp ce alţii au insinuat că Simona n-a avut, pur şi simplu, oferte.

Simona Halep va debuta, miercuri, în echipamentul Nike şi, după cum „Adevărul“ a scris aici, a doua jucătoare a lumii s-a arătat mândră de alegerea făcută.

Halep a dat o lovitură financiară remarcabilă, după cum americanii au dezvăluit aici, dar constănţeanca de 26 de ani a avut de aşteptat două luni pentru a ajunge la un acord cu gigantul american. Presa germană, mai precis site-ul spox.com/de, citat de Digi Sport, susţine că Halep a avut noroc de s-a înţeles cu Nike, după ce a încheiat conturile cu Adidas.

Ce s-a scris?

*Sportiva de 26 de ani a făcut un adevărat joc de noroc cu Adidas, dorind să obţină o sumă mai mare din sponsorizare. Nu s-a întâmplat aşa, iar la Australian Open a apărut fără sponsor. 

*După patru ani de contract cu firma din Herzogenaurach, acum numărul doi mondial va fi îmbărcată de un alt brand celebru. Ea a semnat cu Nike şi va fi pentru prima oară îmbrăcată de noul sponsor la turneul de la Doha. 

*Se pune astfel capăt şi propunerii unui politician din România, Vasile Dîncu, cel care săptămâna trecută voia ca fiecare fan al Simonei să doneze câte un euro pentru a o sponsoriza. O iniţiativă amuzantă, care nu ştim dacă a fost făcută drept o propunere serioasă 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite