Nebunie în Anglia: Arsenal şi Chelsea au oferit un meci electrizant în finala Cupei. Cum s-a decis învingătoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a intrat pe „Wembley“ cu obiectivul de a realiza „dubla“ în primul sezon cu Antonio Conte pe bancă. De partea cealaltă, „tunarii“ au jucat şi pentru Arsene Wenger, ameninţat cu schimbarea din funcţie după 21 de ani.

Iar „foamea“ de succes s-a văzut mai bine în jocul celor de la Arsenal. Pentru elevii lui Arsene Wenger a fost şi o ultimă şansă de a salva, cât de cât, un sezon dezamăgitor în care s-au clasat doar pe locul 5 în campionat şi au ratat calificarea în următorul sezon de Liga Campionilor.

Alexis Sanchez a deschis repede scorul, în minutul 4, iar apoi Arsenal a ratat câteva ocazii destul de mari. La pauză s-a intrat cu 1-0. La reluare, Chelsea a rămas în zece oameni, Moses fiind eliminat pentru două „galbene“ (57, 68). Lovitura de teatru a venit însă, atunci când echipa aflată în inferioritate numerică a egalat prin Diego Costa (76).

Bucuria celor de la Chelsea a durat doar trei minute, fiindcă Ramsey a readus Arsenal în avantaj, iar până la final tabela nu s-a mai modificat.

Arsenal a cucerit cea de a 13-a Cupă a Angliei din istoria clubului. Arsene Wenger a câştigat şapte dintre aceste trofee şi va afla, în următoarele ore, dacă acest triumf îi va aduce un nou contract pe doi ani sau dacă va plăti preţul pentru că Arsenal n-a mai câştigat titlul din sezonul 2003-2004.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite